diumenge, 11 de desembre del 2011

Pau Casals .

He deixat l'eina del YourGmap pel final , ja que em semblava un xic més complicada que la resta , una vegada realitzada no ho ha estat tant .El tema escollit ha estat la situació dels dos museus que fan referencia al mestre Pau Casals, la seva vil·la als barris marítims( Sant Salvador) i la seva casa nadiua situada al centre de la població de "El Vendrell". Així que ja ho sabeu si us acosteu per aquí no us ho podeu perdre.

dimecres, 7 de desembre del 2011

"Gentleman" cantant de reggae alemany.

Aquí us deixo una de les cançons del seu darrer treball "Diversity". En Gentleman (Tilmann Otto) és un cantant de reggae alemany ,fill d'un pastor luterà ,al nostre país no és gaire conegut.
Tot i això,espero que us agradi.
Salutacions.


dijous, 17 de novembre del 2011

Documental "Club Gimnàstic": 125 Anys fent Història"

Com a bon nastiker no puc estar de passar-vos aquest vídeo on es repassa la historia del nostre club. Espero que us agradi. Força Nàstic!!

Mafalda ...família i compis....

Avui toca Scribd , el tema que he triat ha sortit de l'interès d'alguns alumnes de la meva classe de P-5 quan treballant la lletra M majúscula va apareixer el nom de Mafalda i una nena va dir que ella coneixia uns "contes de dibuixos" on sortia una nena que es deia així ...
M'he posat a remenar per internet per tal de poder explicar de manera planera qui és Mafalda i quins personatges aparèixen en les seves aventures i ves per on m'ha sortit aquest pdf,  així que per si de cas algú no sap de que va la moguda.....Aprofiteu per donar-hi un cop d'ull ..... Salut. Recordando a Mafalda los personajes

diumenge, 6 de novembre del 2011

La fotografia realitat o ficció ..Erik Johansson

Erik Johansson,  va néixer el 1985 en un petit poble anomenat Goten al centre de Suècia.
És fotògraf professional i retocador , actualment resideix a Norrköping amb una borsa de clients tant de Suècia com de l'estranger. 
Les seves fotos han aparegut en revistes, blogs i llibres de tot el món.  
Ha  fet treballs per empreses tan importants com Google, Microsoft, Ikea i Stratco .
Vaig veure un power point de l'Erik Johansson amb les seves fotos retocades i vaig quedar meravellat de les virgueries que es poden fer en l'actualitat , és allò que en aquest cas" la ficció supera a la realitat " .
Espero que us agradi el treball d'aquest jove fotògraf suec.
Aqui us deixo l'enllaç de la seva web http://alltelleringet.com/

dilluns, 31 d’octubre del 2011

És yankee ?? ... Doncs no ... Català.

Després de donar moltes voltes al cap de que caram faria amb el Picture trail , com que el tema també és intentar aportar una cosa diferent  a la resta de comp@nys i desconec si aquí al nostre curs hi ha algun aficionat/a al tema de les motos customs o de les Harleys Davidson en particular,doncs m'he permés la llicencia d'agafar unes fotos de diferents motos realitzades pel millor constructor de motos custom del món que ves per on és català  .... en Ferry Clot  amb 25 anys d'experiència i dos títols mundials... Espero que us agradin...

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Fent el tafaner i no em decideixo..Rellamp!!

Després d'anar mirant els blocs dels comp@nys , llegir els diferents tutorials i vídeos .. M'estic engrescant a base de bé tot i que no sé per on tirar , escola , aficions,viatges, una mica de tot ...No se pas... Veurem quin poti poti surt de tot això.
De moment començo a mirar fotos dels meus àlbums que igual trobo la font d'inspiració i ja arrenco amb el picture trail .....  Primer pas fet ...Ja m'he registrat....

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Avui comencem aquesta nova aventura......

Doncs si avui 17 d'octubre comencem a navegar per aquest mon del web 2.0 veurem que tal ens va .
Avui fem el debut però poc a poc aquest bloc anirà agafant forma amb la vostre ajuda .
Salutacions .