dijous, 17 de novembre del 2011

Documental "Club Gimnàstic": 125 Anys fent Història"

Com a bon nastiker no puc estar de passar-vos aquest vídeo on es repassa la historia del nostre club. Espero que us agradi. Força Nàstic!!

Mafalda ...família i compis....

Avui toca Scribd , el tema que he triat ha sortit de l'interès d'alguns alumnes de la meva classe de P-5 quan treballant la lletra M majúscula va apareixer el nom de Mafalda i una nena va dir que ella coneixia uns "contes de dibuixos" on sortia una nena que es deia així ...
M'he posat a remenar per internet per tal de poder explicar de manera planera qui és Mafalda i quins personatges aparèixen en les seves aventures i ves per on m'ha sortit aquest pdf,  així que per si de cas algú no sap de que va la moguda.....Aprofiteu per donar-hi un cop d'ull ..... Salut. Recordando a Mafalda los personajes

diumenge, 6 de novembre del 2011

La fotografia realitat o ficció ..Erik Johansson

Erik Johansson,  va néixer el 1985 en un petit poble anomenat Goten al centre de Suècia.
És fotògraf professional i retocador , actualment resideix a Norrköping amb una borsa de clients tant de Suècia com de l'estranger. 
Les seves fotos han aparegut en revistes, blogs i llibres de tot el món.  
Ha  fet treballs per empreses tan importants com Google, Microsoft, Ikea i Stratco .
Vaig veure un power point de l'Erik Johansson amb les seves fotos retocades i vaig quedar meravellat de les virgueries que es poden fer en l'actualitat , és allò que en aquest cas" la ficció supera a la realitat " .
Espero que us agradi el treball d'aquest jove fotògraf suec.
Aqui us deixo l'enllaç de la seva web http://alltelleringet.com/