dijous, 20 de desembre del 2012

Nadala dels "James Band & Family"

Aquí us deixo la nadala que han gravat el grup vendrellenc "James Band & Family". Grup on la musica Ska i el bon rotllo no falten. Si teniu la possibilitat de veure'ls en directe no us ho perdeu,realment valen la pena. Aprofitant el post us desitjo de tot cor que tingueu tot@s:

                                       UN BON NADAL I UN FELIÇ ANY NOU !!!

divendres, 2 de novembre del 2012

Son més productius els treballadors del sector privat que els del sector públic? Ens respon l'economista en Xavier Sala i Martin.

Interessant reflexió al voltant dels treballadors del sector privat versus els treballadors públics , realitzada per l'economista en Xavier Sala i Martin.
Salut família .



dimecres, 26 de setembre del 2012

Santi Millán i Josef Ajram a la " Titan Desert by Gaes ".

La veritat es que ho vaig veure de rebot fent zapping per la tele i em va encantar  en Santi esta impressionant i en Josef tot un crack .
Quan l'he trobat al Youtube no m'he pogut estar de penjar-lo al bloc .
Que gaudiu del vídeo família.


divendres, 27 de juliol del 2012

"The Sartorialist" Scott Schuman. La moda al carrer.


Fundador / blogger / el fotògraf Scott Schuman va començar a The Sartorialist , amb la idea de crear un diàleg de dues vies sobre el món de la moda i la seva relació amb la vida quotidiana.

Aquí us deixo el link de la seva web. http://www.thesartorialist.com espero que us agradi. 
Bon Estiu !!

dimarts, 1 de maig del 2012

La música del bon rotllo "Edward Sharpe & The Magnetic Zeros".

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros és un grup musical liderat per Alex Ebert que es dedica a facturar enormes i sincers himnes evocant una època diferent a aquella en què el cinisme i la ironia no eren tan habituals en el món de la música pop. L'estètica del grup és bastant hippie així com la seva forma de desplaçar-se en tour ja que els Magnetic Zeros viatgen en un autobús escolar flanquejat amb el nom del grup a banda i banda del mateix.Indubtablement les influències musicals d'aquesta gent passen pels 60 més psicodèlics i el rock hipster dels 70 encara que el resultat final no et soni ni de lluny a un disc facturat a Califòrnia, any 68. Gairebé tots els temes narren sentiments bastant èpics i les harmonies vocals mostren un cert abandonament en favor d'una instrumentació bastant recarregada que va de perles al costat dels omnipresents cors d'aquesta pseudo-quadrilla d'alegres bromistes. La cançó que us recomano és "Home" i al lloro que s'enganxa amb el seu... ♪♫Home! Let me go home! Home is wherever I'm with you!♫♪.


 

 Salutacions a tot@s

dimecres, 25 d’abril del 2012

El nou fenomen musical "Los Vazquez".

Vázquez Sounds és un trio musical mexicà format pels germans Ángela, Gustavo i Abelardo Vázquez Espinoza, de 11, 13 i 15 anys respectivament,es van donar a conèixer després de pujar a YouTube un vídeo amb el seu cover de la cançó Rolling in the Deep de l'artista britànica Adele.El nombre de visites ha estat espectacular. La febre "Vazquez sound" ha esclatat. Aquí teniu una mostra, espero que us agradi. Salutacions i Merci per seguir el meu bloc.

.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Culleres amb el cinema francès....

Si a la darrera entrada us vaig parlar de la pel·lícula " Intocable" avui amb la ressaca del descens virtual a segona B del Nàstic i de la sobredosis del Barça-Madrid que hem passat, us parlo d'un altre pel·lícula francesa " El meu fill i jo" una comèdia desenfadada amb llagrimeta inclosa i que ens fa una immersió al mon del rugbi i del que representa aquest esport a l'Occitània,on paraules com l'honor,respecte i l'amistat tenen molta importància. Un film que ens demostra que en aquest planeta també hi ha gent que s'ho passa bé jugant a una pilota que no acaba de ser rodona ....I és que no tot sera Ronaldo & Messi. Rellamp !!

divendres, 6 d’abril del 2012

Pel·lícula molt recomanable. " Intocable".



La setmana passada llegint el diari mentre prenia un talladet al bar ,recomanaven el llibre "Intocable" i també feien esment que s'acabava d'estrenar al cinema .Vaig anar a veure-la i la veritat de lo milloret que he vist darrerament. Ja és el tercer film més vist en la historia del cinema francès. Si teniu ocasió de veure-la us la recomano.

Ja direu.....



dissabte, 4 de febrer del 2012

Les Twins....Caram com ballen!!

Larry i Laurent Bourgeois  coneguts popularment com " Les Twins"son un parell de germans ballarins de hip-hop francès amb arrels a Guadalupe .Coneguts arreu del mon pel seu peculiar estil de ball, es van fer conèixer per participar en el show televisiu francès " talents incroyable" i van guanyar el "Juste debut 2011" dins la categoria de hip-hop. Provenen d'una família molt nombrosa ...18 germans... 
Aquí teniu un tastet de com les gasten aquest parell.


dilluns, 23 de gener del 2012

Mai és massa tard per somiar.

Fa dies que el bloc el tinc paradet però comencem amb força . 
Fa temps em van passar un vídeo comercial d'un banc Taiwanès que em va impactar força. 
Espero que us agradi
.