dimecres, 25 d’abril del 2012

El nou fenomen musical "Los Vazquez".

Vázquez Sounds és un trio musical mexicà format pels germans Ángela, Gustavo i Abelardo Vázquez Espinoza, de 11, 13 i 15 anys respectivament,es van donar a conèixer després de pujar a YouTube un vídeo amb el seu cover de la cançó Rolling in the Deep de l'artista britànica Adele.El nombre de visites ha estat espectacular. La febre "Vazquez sound" ha esclatat. Aquí teniu una mostra, espero que us agradi. Salutacions i Merci per seguir el meu bloc.

.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Culleres amb el cinema francès....

Si a la darrera entrada us vaig parlar de la pel·lícula " Intocable" avui amb la ressaca del descens virtual a segona B del Nàstic i de la sobredosis del Barça-Madrid que hem passat, us parlo d'un altre pel·lícula francesa " El meu fill i jo" una comèdia desenfadada amb llagrimeta inclosa i que ens fa una immersió al mon del rugbi i del que representa aquest esport a l'Occitània,on paraules com l'honor,respecte i l'amistat tenen molta importància. Un film que ens demostra que en aquest planeta també hi ha gent que s'ho passa bé jugant a una pilota que no acaba de ser rodona ....I és que no tot sera Ronaldo & Messi. Rellamp !!

divendres, 6 d’abril del 2012

Pel·lícula molt recomanable. " Intocable".



La setmana passada llegint el diari mentre prenia un talladet al bar ,recomanaven el llibre "Intocable" i també feien esment que s'acabava d'estrenar al cinema .Vaig anar a veure-la i la veritat de lo milloret que he vist darrerament. Ja és el tercer film més vist en la historia del cinema francès. Si teniu ocasió de veure-la us la recomano.

Ja direu.....