dimecres, 27 de febrer del 2013

"A film about kids and music .Sant Andreu Jazz Band "


"A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band ".

Els amants de la música, del swing i el jazz ,aquesta pel·licula/documental no us la podeu perdre.
Emotiva mirada a un preciós (i exitós) experiment. Escola de música forma Big Band infantil. Rere l’esforç, un somniador: el dedicat director, Joan Chamorro.
Cada nen és protagonista d'aquesta història d’entusiasme, docència i magnífic swing. Una emotiva mirada a un preciós (i reeixit) experiment. És fàcil d’explicar: una escola de música de barri forma una Big Band infantil. Rere l’esforç i la idea hi ha en Joan Chamorro. El professor i "alma mater" del projecte es mostra aquí com una mà ferma però afectuosa, un idealista que defensa que tothom du talent dins. Els seus alumnes no són “cracks”, sinó “nens normals del carrer que han estat incentivats”. L’incentiu de Chamorro es basa en la passió, i es modela amb la seva habilitat per transmetre-la, ja sigui amb entusiasme pel jazz o amb l’ocasional esbroncada amb tendresa. Precisament per això en aquesta peça cada nen és el protagonista, i són ells (els nois del carrer, els fills de les seves mares) els que agafen el protagonisme aquí: en veiem les vides, les inquietuds, les aspiracions i els esforços. I el que és millor encara, els veiem en acció, una Big Band ben greixada, eixamplada amb magistrals músics negres de jazz, en una actuació al Palau de la Música que parla d'entusiasme  docència ben dirigida i magnífic swing. Ramon Tort és un director, guionista i productor. Des de 2004 està lligat a la direcció d’audiovisuals i és el fundador del col·lectiu divinoconcepto. La seva activitat professional se centra en la publicitat i la documentació de processos artístics.
Aquí us deixo el trailer oficial ...Mireu les cartelleres que igual encara la fan a prop d'on viviu.Salut.

dimarts, 12 de febrer del 2013

"Little talks" de Of monster and men .

La veritat es que la primera vegada que la vaig sentir vaig pensar que es tractava d'una nova cançó dels " Edward Sharpe & The Magnetic zeros " però no ,els que la cantaven eren un grup de música indie islandès els "Of monster and men" sincerament no els havia sentit mai però el que esta clar es que aquesta cançó va camí de petar les vendes ,amb molt de ritme i una tonada que s'enganxa .
Que la gaudiu família.


Per a tots aquests "cracks" que no recorden d'on venen.

Més d'un futbolista d'aquells que baixen del bus amb els auriculars posats , oblidant les moltes hores que alguns aficionats/es estan esperant per veure'ls, que es fan una foto amb tu i sembla que et perdonen la vida ..... Que  no tenen ni punyetera idea del que ens esta caien econòmicament al país mentre ells son uns veritables  privilegiats amb fitxes milionàries.
Molts haurien de mirar-se el melic i veure com viuen aquesta canalla el futbol .
                             Com diria en Johan .... "Gallina de piel" . Salut i que el disfruteu..