divendres, 15 de març del 2013

La Mafia sueca del house ,"Swedish House Mafia". Tots a ballar!!

El grup format per , Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso,"Swedish House Mafia" tres discjòqueis i productors discogràfics que resideixen a Estocolm (Suècia), han anunciat a través del seu propi lloc web la seva última gira i separació temporal, tot i això no descarten tornar-se a reagrupar en un futur..... De moment gaudim de la seva musica. Aquí us deixo un dels seus darrers hits "Don't you worry child". Salut.

dimarts, 12 de març del 2013

"Mumford & Sons" amb nom de negoci antic, son el grup musical de moda.

Doncs si , ni ells s'ho acaben de creure però son el el grup de moda ,no utilitzen sintetitzadors,ni guitarres elèctriques , son un grup de musica folk  de l'oest de Londres i que ha aconseguit el que qualsevol banda britànica somia :conquerir el mercat americà .
Mumford & Sons van debutar a finals del 2009 amb "Sigh No More" però no van començar a considerar-se un fenomen fins a principis del 2011 quan van apareixer a la gala dels premis Grammy interpretant "Maggie's Farm" amb Bob Dylan. Amèrica va caure als seus peus i poc després ho faria Anglaterra ,quan van guanyar el Brit Award al disc angles de l'any, les vendes del seu disc debut van pujar al 266 % tot això afegint la boda del cantant Marcus Mumford amb l'actriu Carey Mulligan amb la pressió de la premsa rosa al voltant del grup.
 Aquí us deixo els Mumford & Sons amb la cançó "I will wait" .... Ja direu . Salut .